Ingrediente:
- 200 g biscuiți
- 500 ml smântână
- 100 g unt
- 150 g brânză dulce
- 120 g zahăr
- 10 g gelatină
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 lime
- 10 g zahăr vanilat
- 1 plic jeleu kiwi
- mentă
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender mărunțim biscuiții, îi amestecăm cu unt și îi așezăm într-o formă de copt.
2. Hidratăm gelatina pe urmă o topim pe baie de aburi.
3. Într-un bol, amestecăm brânza cu zahărul. Adăugăm smântâna, zahărul vanilat, sucul de lime și amestecăm foarte bine. Turnă crema peste blatul de biscuiți.
4. Preparăm jeleul conform instruțiunilor de pe ambalaj. Peste cremă, adăugăm stratul de jeleu, decorăm cu felii de lime și frunze de mentă. Punem prăjitura la frigider pentru câteva ore.