Numai așa îmi place să fac ciorbița de pui a la grec – Nu aș schimba nimic la rețetă, e o minune
Ingrediente:
- 500 g carne de pui
- 1 l apa rece
- zarzavat de supa
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 cana smantana
- 1 lamaie
- sare
Cum se prepară?
- Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert intr-un litru de apa rece.
- Se spumueste cand da in fiert, se lasa sa fiarba la foc mic, cu oala acoperita, pana carnea se inmoaie bine.
- Atunci se pune zarzavatul curatat si spalat si se lasa sa fiarba.
- Cand zarzavatul a fiert il scoatem intr-un bol ca sa il putem folosi ca garnitura la un fel de mancare.
- In supa se pune orezul fiert separat , se acreste cu zeama de la lamaie, se da in clocot si se potriveste gustul cu sare.
- Dregem ciorba cu smantana in care am amestecat oul si putem sa o servim.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă