- Nivel de dificultate: Începători
- Timp de pregătire: 30 minute
- Cantitate: Pentru 5 persoane
Ingrediente necesare:
- 1,5 kg cartofi
- 6 ouă fierte
- 3 cepe roșii medii
- 250 g maioneză
- 1 lingură de smântână (după gust)
- 1 lingură muștar
- 3 linguri ulei
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper
- 1 linguriță zahăr (opțional)
Mod de preparare:
Fierbem cartofii întregi în apă cu puțină sare, după care decojim și tăiem în bucăți.
Tăiem și ouăle fierte și punem într-un bol, alături de cartofi și de ceapa tocată mărunt.
Amestecăm bine maioneza cu restul ingredientelor, turnăm peste cartofi și ceapă și amestecăm cu grijă.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Acoperim și lăsăm la rece 2-3 ore.
Merge foarte bine cu carne gătită sau, de ce nu, o putem servi fără nimic altceva, ca fel principal…
Poftă bună!