Ingrediente:
- 600 g ficat de pui
- 250 g roșii
- 170 g ceapă
- 4 căței de usturoi
- 170 g cașcaval
- verdeață
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm ficatul, pe urmă îl tăiem bucățele.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm bucățelele de ficat, condimentăm cu sare și piper și amestecăm bine.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem usturoiul și verdeața mărunt. Roșiile le tăiem rondele iar cașcavalul îl dăm prin răzătoare.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
4. Într-o formă de copt, așezăm uniform amestecul de ceapă și ficat. Pe deasupra, adăugăm verdeața și usturoiul iar la final decorăm cu roșii și cașcaval.
5. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute!