Ingrediente:
- 500 g spaghete din grâu dur
- 3 linguri ulei
- 3 căței de usturoi
- 200 ml smântână
- 250 ml supă de pui
- 200 g brânză
- sare, piper
- 1 linguriță nucșoară
- 1 linguriță cimbru
- pătrunjel
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem pastele la fiert într-un vas cu apă. După ce au fiert, le așezăm într-un bol.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim usturoiul mărunțit. Adăugăm cimbrul, nucșoara, smântâna, supa de pui și amestecăm bine, pe foc mic.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
3. Când sosul a început să fiarbă, adăugăm pastele, amestecăm, luăm vasul de pe foc și adăugăm brânza data prin răzătoare. La final, condimentăm cu sare, piper și decorăm cu pătrunjel.
Savurați cu poftă! Poftă mare!