Acasă Prăjituri Ruladă de post din foi de napolitană

Ruladă de post din foi de napolitană

0
Ruladă de post din foi de napolitană

Ingrediente:

  • 2 foi de napolitane
  • 200 g rahat
  • 100 g margarină
  • 100 g miez de nucă
  • 200 g biscuiți simpli
  • 100 g zahăr vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 150 ml apă
  • 1 lămâie

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim biscuiții. Procedăm la fel și cu rahatul turcesc. Așezăm ingredientele într-un vas.

2. Într-un bol, amestecăm apa cu zahărul, miezul de nucă, sucul de lămâie, pudra de cacao, margarina. Punem compoziția la fiert, pe foc mic. Amestecăm energic, 5-6 minute, pe urmă turnăm crema peste bolul cu biscuiți. Amestecăm totul foarte bine, până la omogenizare.

3. La final, tapetăm foile de napolitană cu umplutura pregătită anterior și formăm rulada. Se lasă la frigider pentru câteva ore, înainte de servire.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!