Ingrediente:
- 1 kg. carne tocata de pui
- 2,5 kg. cartofi
- 1 ceapa mijlocie
- 1 lingura bulion
- piper,sare,dupa gust
- 3 oua
- 3-4 linguri ulei
Preparare:
Carnea tocata, ceapa tocata marunt si bulionul, se calesc in putin ulei, timp de 10-15 minute. Se condimenteaza, dupa gust.
Cartofii se curata si se taie rondele, cam de 1/2 cm. grosime.
Se unge cu ulei, o cratita sau tava adanca. Se pune un strat de cartofi, unul de carne, ultimul strat fiind de cartofi. Se pune apa cat sa acopere. Se da la cuptor(incins in prealabil), pana se rumenesc cartofii. Se bat bine ouale, se sareaza si se toarna deasupra.
Se mai lasa 10 minute si este gata.
Pofta buna !!!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă