Ingrediente:
- 500 g carne de vită sau porc
- 2 cepe
- 3 linguri pastă de roșii
- 1 lingură făină
- sare, piper
- frunze de dafin
- verdeață
- ulei
- 750 ml apă
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea cubulețe.
2. Într-o tigaie încisă cu ulei, prăjim carnea pregătită anterior. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și gătim la foc mare 5 minute.
3. Condimentăm cu sare și piper. Adăugăm făina și pasta de roșii. Amestecăm bine până la omogenizare.
4. Turnăm apa, adăugăm frunzele de dafin, acoperim cu un capac și gătim la foc mic 60 de minute. La final, decorăm cu verdeață.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă