Astazi venim cu o idee minunata de aperitiv, rulada de porc. Pregatita in casa, cu ingrediente la indemana oricui, este ideala in orice moment. Indiferent ca vreti sa o serviti rece cu rosii, sau calda alaturi de cartofi, aceasta rulada o sa va incante gusturile.
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de:
- 1 kg de pulpa de porc
- 2 carnati, 2 ardei, unul rosu si unul verde
- O jumatate de capatana de usturoi si o ceapa
- Oregano, sare, piper, cimbru, marar – după gust
- 5 linguri ulei de masline
Cum preparam aceasta reteta:
La inceput vom taia carnea in doua bucati si o vom bate bine pe fiecare parte. Ardeiul, ceapa si usturoiul le vom marunti dupa care vom adauga ierburile si le vom amesteca impreuna cu uleiul de masline si condimentele.
Compozitia astfel obtinuta se intinde pe ambele bucati de carne, peste care se aseaza carnatul care va fi pus intr-o parte. Apoi o vom rula si o vom lega cu ata de bucatarie.
Vom folosi o tava in care vom aseza preparatul si il vom pune la cuptor timp de 40-50 minute la o temperatura de 180-185 grade.
Pofta buna!