Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 2-3 castraveți marinați
- 100-130 g de cașcaval
- 2 linguri de zeamă de lămâie
- sare și piper negru măcinat (după gust)
Cum se prepară?
Spală carnea. Usuc-o și tai-o felii subțiri. Învelește feliile de carne în folie alimentare și bate-le cu ciocanul pentru carne.
Condimentează fiecare felie cu piper negru și stropește cu zeamă de lămâie, apoi așază-le într-un recipient și lasă-le să se marineze timp de 30 minute. Taie fiecare castravete în lung în 4 părți, iar cașcavalul pai.
Asezonează carnea bătută cu sare și apoi încă o dată cu piper negru. Așază o felie de carne pe tocător, iar la margine pune câte o bucată de cașcaval și castravete.
Rulează umplutura formând un rulou. Dacă nu ai ață alimentară, fixează ruloul cu scobitori.
Încinge uleiul. Prăjește rulourile pe ambele părți.
Încălzește cuptorul la 180 de grade și așază rulourile în forma de copt și coace-le timp de 12 minute.
Poftă bună!