Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Carne tocată la cuptor (cu ouă și cașcaval) – Rețetă rapidă și gustoasă, ușor de pregătit
Ingrediente necesare:
- 3 ouă fierte
- 1 ou crud
- 1 ceapă
- 200 g cașcaval
- 3 linguri smântână sau iaurt natural
- 400 g carne tocată
- Sare, piper
- Ulei
Mod de preparare:
Tocăm ceapa mărunt și o călim într-o tigaie cu un pic de ulei încins. Dăm ouăle fierte și cașcavalul prin răzătoare, adăugăm smântâna, ouăle, 100g cașcaval ras, sare și omogenizăm.
Într-un alt bol, amestecăm bine carnea tocată cu oul crud, sare și piper.
Ungem cu unt o tavă și punem carnea pe ea, așa cum se vede în imaginea de mai jos.
Punem ceapa peste carne iar peste ceapă punem amestecul de smântână și ouă. Presărăm deasupra și cașcavalul ras rămas.
Acoperim tava cu folie de aluminiu și o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!