
publicitate
Ingrediente:
- 5 pulpe de pui
- 4 mere
- 1 lingură suc de lămâie
- 50 g alune
- 1 linguriță ghimbir
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță nucșoară
- sare, piper
Mod de preparare:
- Pentru început, spălăm carnea de pui și o uscăm cu un prosop de bucătărie.
- Dezosăm carnea și o așezăm pe o folie de plasic.
- Cu ajutorul unui sucitor, frăgezim cu grijă carnea.
- Pe o hârtie de copt, așezăm carnea pregătită anterior. Condimentăm cu sare, piper, ghimbir, coriandru, nucșoară și suc de lămâie.
- Merele le tăiem felii subțiri și le așezăm peste carnea de pui.
- Formăm o ruladă cu ajutorul hârtiei de copt, pe urmă o așezăm într-o tavă.
- Adăugăm 2-3 pahare de apă și coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
- După ce s-a răcit, se îndepărtează foaia de copt de pe ruladă.
Să aveți poftă!
publicitate
publicitate