publicitate

Ingrediente:

  • 5 pulpe de pui
  • 4 mere
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 50 g alune
  • 1 linguriță ghimbir
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 1 linguriță nucșoară
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Pentru început, spălăm carnea de pui și o uscăm cu un prosop de bucătărie.
  2. Dezosăm carnea și o așezăm pe o folie de plasic.
  3. Cu ajutorul unui sucitor, frăgezim cu grijă carnea.
  4. Pe o hârtie de copt, așezăm carnea pregătită anterior. Condimentăm cu sare, piper, ghimbir, coriandru, nucșoară și suc de lămâie.
  5. Merele le tăiem felii subțiri și le așezăm peste carnea de pui.
  6. Formăm o ruladă cu ajutorul hârtiei de copt, pe urmă o așezăm într-o tavă.
  7. Adăugăm 2-3 pahare de apă și coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
  8. După ce s-a răcit, se îndepărtează foaia de copt de pe ruladă.

Să aveți poftă!

publicitate

publicitate