publicitate

Daca vrei sa pregatesti un tiramisu gustos trebuie sa folosesti piscoturi de calitate. Reteta noastra de piscoturi de casa te va ajuta sa obtii cea mai buna prajitura. Pregateste-le rapid si usor chiar la tine acasa cu doar cateva ingrediente.

Avem nevoie de:

  • 125 g de zahar, 130 g faina alba
  • 3 oua, 10 g de zahar vanilat
  • 50 g zahar farin, un praf de sare

Mod de preparare:

publicitate
  1. Intr-o tigaie incalzim bine 50 g de zahar, fara sa-l topim. Batem albusurile cu sare si zahar. Punem peste ele zaharul incalzit mixand pentru inca 60 de secunde.
  2. Intr-un alt bol vom mixa galbenusurile cu zaharul vanilat, apoi vom turna peste ele albusurile si amestecam. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza. Compozitia pe care o vom obtine o vom turna intr-un pos cu varf rotund.
  3. Ungem o tava cu un pic de ulei si o tapetam cu hartie de copt pe care vom forma bastonase de 10-12 cm.  Pudram bastonasele cu zahar farin si le bagam la cuptor timp de 10-12 minute la o temperatura de 160 grade.
  4. Dupa ce timpul a expirat le lasam la racit, apoi le scoatem din tava.
  5. Se pot servi simple sau se pot folosi pentru pregatirea prajiturii Tiramisu.

Pofta buna!

publicitate