
publicitate
Daca vrei sa pregatesti un tiramisu gustos trebuie sa folosesti piscoturi de calitate. Reteta noastra de piscoturi de casa te va ajuta sa obtii cea mai buna prajitura. Pregateste-le rapid si usor chiar la tine acasa cu doar cateva ingrediente.
Avem nevoie de:
- 125 g de zahar, 130 g faina alba
- 3 oua, 10 g de zahar vanilat
- 50 g zahar farin, un praf de sare
Mod de preparare:
publicitate
- Intr-o tigaie incalzim bine 50 g de zahar, fara sa-l topim. Batem albusurile cu sare si zahar. Punem peste ele zaharul incalzit mixand pentru inca 60 de secunde.
- Intr-un alt bol vom mixa galbenusurile cu zaharul vanilat, apoi vom turna peste ele albusurile si amestecam. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza. Compozitia pe care o vom obtine o vom turna intr-un pos cu varf rotund.
- Ungem o tava cu un pic de ulei si o tapetam cu hartie de copt pe care vom forma bastonase de 10-12 cm. Pudram bastonasele cu zahar farin si le bagam la cuptor timp de 10-12 minute la o temperatura de 160 grade.
- Dupa ce timpul a expirat le lasam la racit, apoi le scoatem din tava.
- Se pot servi simple sau se pot folosi pentru pregatirea prajiturii Tiramisu.
Pofta buna!
publicitate