Carne de pui cu sos de portocale

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Carne de pui cu sos de portocale – o combinatia delicioasa. Ai incercat pana acum?

Acest preparat este gata in maxim 1 ora si pentru asta aveti nevoie de:

  • 600 g piept de pui
  • 1 lingura de faina
  • Rozmarin uscat
  • 40 g unt
  • Suc de la jumatate de lamaie
  • 2 portocale
  • Sare/piper

Carne de pui cu sos de portocale

Mod de preparare:

Portocalele se spala foarte bine, se decojesc iar coaja de portocale  se taie bastonase subtiri si se oparesc 2 minute cu apa clocotita dupa care se lasa la scurs.

Carnea se portioneaza si se asezoneaza cu sare si piper iar mai apoi se da prin faina si se prajeste in untul topit.

Se adauga sucul de la jumatatea de lamaie si de la cele 2 portocale si se mai lasa 5 minute la foc mic, presarand rozmarinul uscat si coaja de portocala.

Se serveste alaturi de un piure fin!

Leave a Reply