publicitate

Ingrediente pentru aluat:

  • 2 ouă
  • 1/2 linguriță sare
  • 250 ml chefir
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

Ingrediente pentru umplutură:

  • 300 g carne tocată
  • 2-3 cepe
  • sare, piper

Mod de preparare:

publicitate

1. Într-un bol, turnăm chefirul. Adăugăm bicarbonatul de sodiu și amestecăm. Lăsăm 15 minute.

2. Adăugăm restul ingredientelor pentru aluat și amestecăm foarte bine, cu ajutorul unui mixer.

3. Într-o tavă de copt, tapetată cu unt, turnăm jumătate din cantitatea de aluat.

4. Pentru umplutură, tăiem ceapa mărunt. Adăugăm carnea tocată, sarea, piperul și amestecăm foarte bine.

5. Turnăm uniform umplutura în tavă iar pe deasupra, adăugăm aluatul rămas. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 40 de minute.

Poftă bună!

publicitate