Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Ingrediente pentru aluat:
- 2 ouă
- 1/2 linguriță sare
- 250 ml chefir (1 pahar)
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 pahar de faina (aprox 150 – 200 de grame)
Ingrediente pentru umplutură:
- 300 g carne tocată
- 2-3 cepe
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm chefirul. Adăugăm bicarbonatul de sodiu și amestecăm. Lăsăm 15 minute.
2. Adăugăm restul ingredientelor pentru aluat și amestecăm foarte bine, cu ajutorul unui mixer.
3. Într-o tavă de copt, tapetată cu unt, turnăm jumătate din cantitatea de aluat.
4. Pentru umplutură, tăiem ceapa mărunt. Adăugăm carnea tocată, sarea, piperul și amestecăm foarte bine.
5. Turnăm uniform umplutura în tavă iar pe deasupra, adăugăm aluatul rămas. Coacem la temperatura de 170 de grade, timp de 40 de minute.
Poftă bună!