Ingrediente:
- 2 kg carne de vită
- 500 ml pastă de roșii
- sare, piper
- 2-3 căței de usturoi
- 500 ml apă fierbinte
- 4-5 linguri ulei
- 2 morcovi
- pătrunjel
- 2 cepe
- 300 ml vin roșu
- sare, piper
- foi de dafin
- chimen
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm și curățăm carnea de vită. O porționăm, pe urmă o condimentăm cu sare, piper și usturoi.
2. Așezăm carnea într-un bol. Adăugăm sosul de roșii, acoperim vasul cu o folie alimentară și o lăsăm la frăgezit 8 ore.
3. După acest interval de timp, tapetăm o tavă cu ulei. Adăugăm legumele tăiate mărunt, 500 ml de apă fierbinte, marinada, vinul și carnea. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 120 de minute.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă