Ingrediente:
- 400 g zahăr
- 400 g făină
- 7 linguri ulei
- 7 linguri apă
- 7 ouă
- 1-2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
1. Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm siropul de zahăr, praful de copt, 2-3 linguri de făină și zahărul vanilat. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
2. Adăugăm gălbenușurile, uleiul, făina rămasă și amestecăm până la omogenizare.
3. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!