Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Home Rețete Delicioase

Compotul de sfeclă roșie, un leac natural pentru boli

Compotul de sfeclă roșie, un leac natural pentru boli

Cea mai sănătoasă metodă de a prepara sfecla roșie este aceasta – Unii doctori spun că nici un medicament nu e mai puternic decât ea – Compotul de sfecla rosie este o reteta traditionala ruseasca extrem de eficienta si utila in tratamentul multor boli, intrucat contine multe componente ce activeaza si revitalizeaza ficatul, rinichii si intestinele. Aceasta reteta se obtine prin simpla fermentare.

Rezultatele unor cercetari medicale arata faptul ca un consum regulat de compot de sfecla rosie previne dezvoltarea tumorilor maligne, datorita actiunii imbunatatite a ficatului ce face posibila curata organismului de toxine si de alte „deseuri”, indepartand constipatia si alte probleme cu intestinele.

Sfecla roșie, alimentul ideal pentru gripă

Medicina traditionala rusa considera compotul de sfecla rosie drept cel mai bun medicament non-medical pentru hipertensiune arteriala, deoarece normalizeaza tensiunea arteriala pentru o perioada mai lunga de timp, si este extrem de util in tratamentul aterosclerozei.
publicitate

Ingrediente

1 borcan de sticlă de 3 litri
700 de grame de sfecla rosie decojită
2 linguri de faina de secara sau neagră
200 grame de zahar (zahărul se poate înlocui cu miere, aceeași cantitate)
100 grame de stafide

Cum se prepară?

Jambon de porc in coji de ceapa

Jambon de porc în coji de ceapă: foarte fraged și bun

Peste cu sos la cuptor

Cod la cuptor: rămâne fraged și suculent. O cină delicioasă și rapidă!

Piftie din carne de porc

Piftie din carne de porc: așa o fac eu și este foarte gustoasă

Carnati de casa cu carne de porc

Cârnați de casă, din carne de porc: 2 rețete de cârnați fragezi și suculenți

Ficat de vita la tigaie

Ficat de vită cu legume, la tigaie: foarte moale, fraged și gustos

Slănină de Praga – O rețetă grozavă, pe care orice gospodină ar trebui să o știe

Slănină de Praga – O rețetă grozavă, pe care orice gospodină ar trebui să o știe

Sfecla spalata si curatata de coaja se taie cubulete nu foarte mari (cum se vede in imagine), si se asaza in borcan. Adaugati apoi stafidele, cele 2 linguri de faina si zaharul sau mierea.

Umpleti borcanul cu apa fiarta si racita, amestecand foarte bine continutul. Acoperiti borcanul cu un tifon, astfel incat sa poata sa respire. Se lasa la temperatura camerei timp de 6-7 zile. In timul acestor zile este necesar sa amestecati continutul de 2-3 ori pe zi, iar daca este necesar, indepartati spuma.

Dupa scurgerea celor sapte zile se agita amestecul bine apoi se strecoara prin tifon si astfel veti obtine compotul de sfecla rosie.

Consuma 3-4 linguri de trei ori pe zi, inainte de mese.

In 20 de zile va veti alege cu un ficat curatat si pregatit sa lupte cu toxinele. Luati o pauza de trei luni si repetati tratamentul pentru a va mentine sanatosi si liberi de orice depozite toxice. Compotul se pastreaza pe toata perioada la frigider.

Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă

Aceasta metoda este aplicata si in prezent de catre medicii din unele spitale din Rusia, intrucat are rezultate excelente, nu numai pentru curatarea ficatului, dar, de asemenea si asupra intregului organism, fiind execlent in tratamentul hipertensiunii arteriale si aterosclerozei.

Sfecla roșie împiedică dezvoltarea tumorilor și combate anemia

Dupa un consum de numai cateva zile, tensiunea arteriala se stabilizeaza. Daca veti recomanda acest compot si prietenilor vostri, trebuie sa-i avertizati ca, atunci cand va incepe curatarea, se pot deplasa si pietrele mici de la rinichi, intrucat acest compot are influente si asupra rinichiilor.

Acest compot nu este recomandat celor cu insuficienta renala, celor cu probleme ale tractului gastro-intestinal, celor care sufera de guta si celor care au o tensiune arteriala scazuta.

Share220Pin50
  • Rețete de post
  • Rețete de prăjituri
  • Ciorbe și Supe
  • Sănătate și remedii
  • Sfaturi din bucătărie
  • Aperitive apetisante
  • Paste si Pizza
  • vezi toate rețetele

RECOMANDĂRI PENTRU TINE.

Jambon de porc in coji de ceapa
Rețete Delicioase

Jambon de porc în coji de ceapă: foarte fraged și bun

Peste cu sos la cuptor
Rețete Delicioase

Cod la cuptor: rămâne fraged și suculent. O cină delicioasă și rapidă!

Piftie din carne de porc
Rețete Delicioase

Piftie din carne de porc: așa o fac eu și este foarte gustoasă

Aperitiv cu morcov
Aperitive

Un aperitiv deosebit: rulouri gustoase cu umplutură de morcov și brânză

Cum Tratezi CĂLCÂIELE Crăpate ACASĂ Fără Chimicale – Iată sfaturile dermatologilor
Sănătate

Cum Tratezi CĂLCÂIELE Crăpate ACASĂ Fără Chimicale – Iată sfaturile dermatologilor

Turte pufoase si moi, la tigaie
Rețete de Post

Turte DE POST, pufoase și moi, făcute la tigaie: rapide și foarte bune

Prajitura pufoasa cu crema de vanilie
Prăjituri

Cea mai bună prăjitură cu crema de vanilie și lămâie din lume. Pur și simplu se topește în gură.

Batoane pufoase cu mar
Desert

Batoane pufoase și aromate, cu mere: un desert gata în 10 minute!

Pizza cu blat din felii de paine
Paste si Pizza

Pizza fără aluat: cu blat de pâine. Un preparat delicios și foarte rapid

Carnati de casa cu carne de porc
Rețete Delicioase

Cârnați de casă, din carne de porc: 2 rețete de cârnați fragezi și suculenți

Ne place de:

  • SuntGospodină ❤️ Rețete Gustoase

Despre gatitul.ro

  • Despre magazin
  • Întrebări frecvente
  • Calitatea produselor
  • Carduri cadou / vouchere

Legături Utile

  • Termeni și condiții
  • Livrare și retur
  • Politica de confidențialitate
  • A N P C
  • Privacy Policy
  • Termeni și condiții
  • Politica Cookie
  • Contact

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă

No Result
View All Result
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
    • Home – Layout 4
    • Home – Layout 5
  • More
    • About
    • Contact Us

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă