ngrediente pentru 2-6 porţii
Tocaţi puţin usturoiul, rozmarinul şi salvia şi puneţi-le
într-un castron cu ulei şi sare.
Lăsaţi cotletele în această marinată cel puţin
30 minute.
Puneţi cotletele pe grătar, pe al cincilea ghidaj al
cuptorului. Turnaţi aprox. 1 l de apă în tava pentru
scurgerea grăsimii şi puneţi-o pe al doilea ghidaj.
>Cuptorul va semnaliza când să întoarceţi
carnea.<
Selectaţi “CARNE” din meniul “REŢETE”, apoi selectaţi
reţeta pentru “C
oTLETE DE PoRC” şi confirmaţi.
Note:
__________________________________________
Preparare: 10 min. plus 30 min., pentru
marinare
Durata de preparare*: 15-25 min.
Vase recomandate:
grătarul şi tava pentru scurgerea grăsimii
din dotare
c
a r n e
2-6 cotlete de porc
ulei de măsline
usturoi
salvie
puţin rozm
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă