Ingrediente:
- 200 g zahăr
- sare
- 300 g făină
- 1 plic zahăr vanilat
- 4 ouă
- 1/2 plic de praf de copt
- 200 g unt
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem untul până devine cremos. Adăugăm zahărul și mixăm până la omogenizare. Adăugăm ouăle, prăful de copt, sara și amestecăm până obținem o compoziție fină.
2. Treptat, adăugăm făina în cantități mici și amestecăm energic. În final, trebuie să obținem un aluat moale și omogen. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la frigider pentru 60 de minute.
3. După acest interval de timp, scoatem aluatul din frigider. Cu ajutorul unei linguri, turnăm aluatul într-o formă specială de fursecuri. Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
4. La final, fursecurile se umplu cu crema dumneavoastră preferată. Noi vă recomandăm să folosiți o cremă din miez de nucă, fructe de pădure, gem, dulceață sau ciocolată.
Să aveți poftă!