O combinatie de napolitana, frisca si cocos, asa poate fi prezentat acest desert. Prajitura felie de cocos are un gust nemaipomenit de bun care iti va lasa gura apa. Pregateste desertul acesta, atat de usor de preparat daca vrei sa ai success in bucatarie.
Avem nevoie de:
- 3-4 foi de napolitana, 180 gr fulgi de cocos
- 100 gr lapte praf, 250 ml lapte condensat
- 150 ml frisca lichida ( 50 ml pentru glazura)
- 140 gr de ciocolata alba (pentru glazura)
Cum preparam prajitura felie de cocos:
Intr-o cratita pusa la foc, turnam 100 ml de frisca lichida si laptele condensat pe care le amestecam, apoi adaugam laptele praf si fulgii de cocos. Amestecam jumatate de minut, apoi luam cratita de pe foc. O parte din compozitia obtinuta o vom distribui peste prima foaie de napolitana, acoperim cu cea de-a doua foaie – crema – foaie. Dupa ce am acoperit presam folosind un fund de lemn.
Punem ciocolata alba la topit, adaugam 50 ml de frisca lichida si amestecam putin, apoi o luam de pe foc. Glazura obtinuta o vom turna peste prajitura, apoi presaram si nuca de cocos. Prajitura este gata!
Pofta buna!