
publicitate
Ingrediente:
- 2 ouă
- 8 linguri ulei
- 8 linguri zahăr
- 8 linguri lapte
- 1 plic de amoniac
- făină
Ingrediente pentru cremă:
- 500 ml lapte
- 3 linguri amidon
- 150 g zahăr
- 1 pachet margarină
- frișcă
Mod de preparare:
publicitate
- Încălzim laptele pe baie de aburi. Adăugăm zahărul și uleiul. Amestecăm bine până la omogenizare.
- Luăm vasul de pe foc, adăugăm ouăle, amoniacul stins și făina cernută. Amestecăm bine până la omogenizare.
- Întindem o foaie de aluat și o tăiem fâșii. Formăm rulourile și le așezăm pe o tavă de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
- Pentru cremă, punem laptele, amidonul și zahărul într-un vas, pe foc mic. După ce am obținut un amestec omogen și dens, luăm vasul de pe foc și adăugăm margarina.
Poftă bună!
publicitate