Ingrediente:
- 250 g făină
- sare
- 1 linguriță praf de copt
- 100 g unt
- 250 g zahăr
- 3 ouă
- 1 linguriță esență de vanilie
- 100 ml lapte
- 50 g cacao
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm sarea, praful de copt și amestecăm bine.
2. Într-un bol separat, batem untul cu zahăr. Adăugăm esența de vanilie, ouăle și jumătate din cantitatea de făină. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
3. Adăugăm laptele și făina rămasă. Mixăm bine și turnăm 3 sferturi din cantitatea de aluat, într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. În aluatul rămas, adăugăm pudra de cacao și amestecăm bine. Turnăm compoziția peste aluatul din tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă