Ingrediente:
- 2 albușuri
- 2 gălbenușuri
- 30 g pâine
- 20 g cașcaval
- 120 ml lapte
- 1 lingură unt
Mod de preparare:
1. Folosiți pâine de grâu nu chiar proaspătă. Îndepărtați crusta și tăiați miezul în bucățele mici.
2. Amestecați pâinea cu lapte. Așteptați până se umflă.
3. Dați cașcavalul prin răzătoarea mare. Puneți deoparte puțin cașcaval pentru decor și adăugați restul în pâinea cu lapte. Amestecați bine…
4. Bateți gălbenușurile și adăugați-le în amestecul de pâine și lapte.
5. Bateți albușurile spumă și adăugați-le în compoziție.
6. Tapetați o tavă de copt cu ulei. Așezăm uniform amestecul obținut, decorați cu cașcaval și acoperiți cu un capac. Coaceți la foc mic, timp de 10-15 minute.
Să aveți poftă!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă