Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Bucătăria Românească
No Result
View All Result
Home Ciorbe și Supe

Borș de urzică cu măcriș – foarte bun și sănătos. Cine mai pregătește așa ceva acasă?

Borș de urzică cu măcriș – foarte bun și sănătos. Cine mai pregătește așa ceva acasă?

Numărul de rețete de borș este incredibil de mare. Există pur și simplu prea multe instrucțiuni pentru a găti acest fel de mâncare. Dar un lucru se știe – borșul iese întotdeauna foarte gustos. Principalul lucru este să-l gătești, punându-ți sufletul în tot procesul.

Un astfel de fel de mâncare are un gust unic! Verdeturile, care sunt necesare pentru gătit, fac borșul foarte aromat. Prin urmare, un prânz copios și gustos vă este cu siguranță garantat!

Când pregătiți borș, nu uitați să fiți foarte atenți la verdeață. Asigurați-vă că turnați apă clocotită peste urzică, astfel încât sa se inmoaie bine.

Ingrediente necesare:

  • Pulpă de pui – 3 buc.
  • Cartofi – 4 buc.
  • Sare si piper dupa gust
  • Ceapa – 2 buc.
  • Morcov – 1 buc.
  • Urzica – 100 g
  • Măcriș – 200 g
  • Ouă – 3 buc.
  • Mărar – după gust
  • Frunza de dafin – 1 buc.
  • Ulei – după gust

Mod de preparare gătit pas cu pas:

Acoperiți pulpele de pui cu apă si puneti-le la fiert, strangand spuma din timpul fierberii. Adăugați 1 ceapa taiata in patru, sare și piper negru. Gatiti 40 de minute. Apoi scoateti ceapa si carnea fiarta.

Peste urzica se toarna apa clocotita si se clateste sub jet de apa.

Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă

Tăiați mărunt ceapa. Se rad morcovii pe răzătoarea mica iar mai apoi prăjiți ceapa și morcovii într-o tigaie bine incinsa, cu putin ulei.

Tăiați cartofii în cuburi mici si puneti-i la fiert in apa in care a fiert carnea dupa care se adauga urzicile tocate si se amesteca + legumele calite si macrisul tocat. Carnea se desprinde de pe os, se marunteste si adauga inpoi in bors.

Rețetă de CIORBĂ DE BURTĂ cu oase, măduvă și tot ce trebuie să iese 100% bună

Rețetă de CIORBĂ DE BURTĂ cu oase, măduvă și tot ce trebuie să iese 100% bună

Așa gătesc eu ciorba de perișoare, ingrediente simple și foarte gustoase

Așa gătesc eu ciorba de perișoare, ingrediente simple și foarte gustoase

ciorba-de-varza

Ciorbă de varză, rețetă de post – Sănătate pentru organism

Cea mai bună supă de pui cu fidea, o masă sănătoasă

Cea mai bună supă de pui cu fidea, o masă sănătoasă

supa-galuste

Supă de găluște cu griș – rețetă de post – ușor de făcut și foarte gustoasă

supa-legume

Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă

Într-un recipient adânc, bateți ouăle si adaugati 1-2 polonice de supa fierbinte in oua pentru a le tempera iar mai apoi se toarnă amestecul de ouă în borș într-un fir subțire, amestecând totul cu o lingura. Amestecați bine si luati borsul de pe foc si puneti verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Share228Pin52
  • Rețete de post
  • Rețete de prăjituri
  • Ciorbe și Supe
  • Sănătate și remedii
  • Sfaturi din bucătărie
  • Aperitive apetisante
  • Paste si Pizza
  • vezi toate rețetele

RECOMANDĂRI PENTRU TINE.

Placinte pufoase cu branza de vaci
Desert

Plăcinte pufoase și parfumate, umplute cu brânză de vaci

Salata de vinete cu fasole
Murături

Salată de vinete cu fasole: delicioasă ca aperitiv, salată sau chiar garnitură

Tort pufos Aripi de inger
Desert

Tort delicat „Aripi de înger”, cu banane: gustos, moale și pufos. Se termină instant!

Congelarea ciupercilor
Sfaturi

Cât timp poți păstra ciupercile în congelator ca să fie sănătoase?

Clatite pentru mic dejun
Rețete Delicioase

Mic dejun gustos, gata în doar 10 minute – clătite sățioase cu cașcaval

Dulceata de mere
Rețete Delicioase

Dulceață de mere: preparată în casă, 100% naturală și foarte aromată

Chec cu mere si stafide
Desert

Chec pufos cu mere și stafide – o rețetă ușoară și ieftină

Rulouri cu nutella
Desert

CovriNutella – rulouri pufoase cu umplutură cremoasă de ciocolată

Zacusca de viente cu usturoi
Murături

Zacuscă de vinete: în fiecare toamnă fac câte 30 de borcane. Foarte buna!

propolis
Sănătate

Propolisul denumit „Penicilina românească” – este un antibiotic natural folosit în medicină de mii de ani

Ne place de:

  • SuntGospodină ❤️ Rețete Gustoase

Despre gatitul.ro

  • Despre magazin
  • Întrebări frecvente
  • Calitatea produselor
  • Carduri cadou / vouchere

Legături Utile

  • Termeni și condiții
  • Livrare și retur
  • Politica de confidențialitate
  • A N P C
  • Privacy Policy
  • Termeni și condiții
  • Politica Cookie
  • Contact

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă

No Result
View All Result
  • Home
    • Home – Layout 1
    • Home – Layout 2
    • Home – Layout 3
    • Home – Layout 4
    • Home – Layout 5
  • More
    • About
    • Contact Us

© 2023 gatitul.ro - Rețete culinare & Sfaturi pentru casă