Micul dejun evreiesc care a scris istorie – Rețetă pentru Shakshuka – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 16 ouă
- 2 ardei grași
- 2 cepe
- 4 căței de usturoi
- 2 borcane de roșii
- pătrunjel
- 8 lipii
- 100 ml ulei de măsline
- zahăr
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa cubulețe. Procedăm la fel și cu ardeiul.
2. Într-o tigaie cu ulei încins, adăugăm ceapa și ardeiul. Gătim la foc mic, adăugăm usturoiul tăiat mărunt și acoperim cu un capac.
3. Adăugăm roșiile și condimentăm cu sare și piper.
4. Adăugăm ouăle și gătim la foc mic 9-10 minute. La final, decorăm cu verdeață.
Să îl savurați cu poftă – Poftă bună!

Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă