rulou foietaj
publicitate

Daca vrei sa prepari ceva rapid, incearca ruloul din foietaj cu sunca presata si cascaval. Iti recomand sa adaugi si carnati, daca ai prin casa. Se coace in cateva minute. Crede-ma, toata familia va fi incantata de gustul sau.

Ingrediente:

  • 1 aluat foietaj, 2 linguri de ketchup
  • 2 catei de usturoi, oregano (dupa gust)
  • Cateva felii de sunca presata si cateva felii de cascaval
  • 1 ardei kapia, 2 carnati
  • 1 ou (pentru uns), boia de ardei dulce

Mod de preparare:

publicitate

Pentru ca ruloul sa fie gata mai repede, cumparam aluatul foietaj din magazin. Il lasam sa se dezghete, apoi il intindem pe blatul de lucru. Bineinteles ca aluatul foietaj poate fi facut si acasa. Fiecare face cum doreste.

Curatam cei doi catei de usturoi, ii zdrobim si-i amestecam cu ketchupul. Ungem aluatul cu ketchup cu usturoi. Presaram deasupra oergano, apoi incepem sa adaugam felii de sunca presata si de cascaval.

Ardeiul kapia il taiem in cubulete si il punem peste feliile de sunca si cascaval. Carnatii ii punem pe mijloc. Rulam aluatul de la un capat la altul.

Batem oul bine si-l folosim apoi pentru a unge aluatul. Presaram deasupra boia de ardei dulce, pentru ca aluatul sa aiba o culoare rosie frumoasa.

Punem ruloul de foietaj umplut cu sunca presata si cascaval intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem ruloul timp de cateva minute, pana capata o culoare aurie.

Dupa ce s-a copt, scoatem ruloul din cuptor, il taiem in felii si-l servim impreuna cu cei dragi. Pofta buna si spor la gatit!

publicitate