Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Frunze de varză în panadă – Salvați și încercați rețeta, o să vă placă mult!
Ingrediente necesare:
- 1 varză
- Jumătate linguriță sare
- 3 ouă
- 4 linguri maioneză
- 3 linguri făină
- Condimente după gust
Mod de preparare:
Punem apă cu sare pe foc mediu. Când apa începe să fiarbă, scoatem tulpina din varză și scufundăm varza în apă pentru 3 minute. Scoatem varza din apă și separăm frunzele.
Într-un bol adânc, batem ouăle împreună cu maioneza. Adăugăm și făina, sarea, condimentele și omogenizăm.
Tăiem frunzele de varza în câte 2-3 bucăți și trecem fiecare bucată prin aluatul pregătit. Le prăjim într-o tigaie cu ulei încins până se rumenesc frumos pe ambele părți.
Savurați cu poftă! Poftă bună!