Acasă Rețete Delicioase Dovlecei pane cu cașcaval – Atât de buni că se topesc în gură!

Dovlecei pane cu cașcaval – Atât de buni că se topesc în gură!

0
Dovlecei pane cu cașcaval – Atât de buni că se topesc în gură!

Ingrediente:

  • 400 g dovlecei
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 150 g pesmeți
  • 100 g cașcaval
  • sare, ulei

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem dovleceii rondele.

2. Îi așezăm într-un bol. Adăugăm sarea și amestecăm.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cașcavalul felii.

4. Batem ouăle spumă.

5. Luăm 2 felii de dovlecel și le dăm prin făină. Între ele așezăm o felie de cașcaval.

6. Dăm pachețelul prin ou, pe urmă prin pesmet.

7. Coacem pachețelele într-o tigaie încinsă cu ulei, pe foc mic, pe ambele părți până se rumenesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.