Rețetă pas cu pas, cu imagini – Creveți la tigaie (în sos cremos) – O bunătate!
Ingrediente necesare:
- 300 g creveți
- 10 g unt
- 1 ceapăv
- 100 g roșii
- Sare, piper, busuioc
- 200 g smântână de gătit
- 50 g apă
- 1 lingură parmezan ras
- 1 cățel mic de usturoi
- Pătrunjel verde tocat mărunt
Mod de preparare:
Tocăm ceapa mărunt și o călim într-o tigaie cu un pic de ulei și cu untul topit. Când ceapa devine translucidă, adăugăm creveții și amestecăm.
Tocăm mărunt roșiile și le adăugăm în tigaie. Adăugăm și sare, piper, busuioc și amestecăm bine.
Adăugăm smântâna, apa, parmezanul și amestecăm din nou. Tocăm mărunt usturoiul și verdeața și le adăugăm în tigaie.
Amestecăm bine și gătim totul împreună pentru câteva minute. Servim cu paste.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă