Acasă Desert Cea mai Simplă și Rapidă Rețetă – Ruladă cu Gem

Cea mai Simplă și Rapidă Rețetă – Ruladă cu Gem

0
Cea mai Simplă și Rapidă Rețetă – Ruladă cu Gem

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 linguri de făină
  • 4 ouă
  • 4 linguri de făină

Pentru umplutură:

  • 300 g smântână
  • gemul preferat

Pentru sirop:

  • 150 ml apă
  • 50 g zahăr

Cum se prepară?

  1. Mai întâi de toate coacem pandispanul.
  2. Separăm albuşurile de gălbenuşuri.
  3. Batem albuşurile împreună cu zahărul cu ajutorul mixerului, până obținem o spumă tare.
  4. Adăugăm gălbenuşurile şi continuăm să mixăm.
  5. Cernem făina în aluat și amestecăm.
  6. Aluatul este gata.
  7. Îl repartizăm uniform pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
  8. Se coace la temperatura de 180 grade, aproximativ 20 minute.
  9. Pandispanul este gata. Îl răsturnăm pe un prosop umed.
  10. Cu ajutorul prosopului formăm rulada pe care o lăsăm 15 minute să se răcească.
  11. Între timp pregătim umplutura.
  12. Amestecăm smântâna şi gemul.
  13. Scoatem prosopul de pe pandispan, îl tapetăm cu sirop de zahăr şi adăugăm umplutura de smântână.
  14. Formăm rulada.

Poftă bună!