Salată festivă cu ciuperci – Dispare din farfurii într-un minut, merită făcută cu prima ocazie – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
- 300 g carne de vită
- 1 morcov mediu
- 2-3 castraveți marinați
- 1 cutie de ciuperci marinate
- 150 g cașcaval
- 2-3 căței de usturoi
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem carnea la fiert. După ce s-a răcit, o desfacem fâșii.
2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim morcovul dat prin răzătoare.
3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții bucățele.
4. Dăm cașcavalul prin răzătoarea mică și amestecăm toate ingredientele menționate anterior. La final, asezonăm cu maioneză și condimentăm după bunul plac.
Să o savurați cu poftă! Poftă mare!
Încearcă și… Salată albă și ușoară, ca o rochie de mireasă
Oricât aș face, tot nu ajunge – Pentru această rețetă gustoasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 600 g pui afumat
- 10 ouă
- 200 g brânză topită
- 2 cepe
- 2 linguri oțet
- 200 ml apă
- maioneză
Mod de preparare:
1. Pentru început, punem la fiert cartofii. Procedăm la fel și cu ouăle.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea bucățele.
3. După ce s-au răcit, dăm cartofii prin răzătoarea mare. Brânza o dăm prin răzătoara mică.
4. Separăm gălbenușurile de albușuri, pe urmă le dăm prin răzătoarea mică.
5. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa rondele. O așezăm într-un vas cu apă și oțet. O lăsăm la marinat 20 de minute.
6. Pentru a forma salata, este important să respectăm ordinea straturilor: pui, ceapă, cartofi, maioneză, gălbenușurile, brânza topită, albușurile, maioneza. Așezăm salata la frigider pentru 2-3 ore.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!