Rulouri de pui moi și suculente – Umplutură generoasă din ciuperci și cașcaval, în sos de smântână – Pentru a pregăti această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- file de pui
- 400 g ciuperci
- 8 linguri cașcaval
- 2 cepe
- 200 ml ulei
- 400 g smântână
- 10 căței de usturoi
- 4 linguri mărar
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, frăgezim carnea de pui, pe urmă o condimentăm cu sare și piper.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ciupercile mărunt, pe urmă le adăugăm într-o tigaie încinsă cu ulei și gătim la foc mic.
3. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și gătim la foc mic câteva minute.
4. Într-un bol separat, amestecăm smântâna, mărarul și usturoiul zdrobit. Amestecăm bine până la omogenizare.
5. Întindem carnea de pui pe masa de lucru, Pe deasupra, adăugăm amestecul de ciuperci și ceapă prăjită. La final, adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare și formăm rulourile.
6. Prăjim rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei până se rumenesc puțin.
7. Așezăm rulourile într-o tigaie adâncă, adăugăm sosul pregătit anterior și gătim la foc mic 15-20 de minute.
Să le savurați cu poftă – Poftă bună!
Încearcă și… Rulouri boierești cu piept de pui
Rețetă deosebită, cu umplutură fină și gustoasă – Pentru a le pregăti, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare
- 1 piept de pui
- 2 morcovi
- 150 g cașcaval
- 5-6 căței de usturoi
- maioneză
- pătrunjel
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, tăiem pieptul de pui în felii subțiri. Le frăgezim, pe urmă le condimentăm cu sare și piper.
2. Pentru umplutură, dăm cașcavalul și morcovul prin răzătoare. Le amestecăm, pe urmă adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt și usturoiul zdrobit.
3. Condimentăm cu sare și piper. Adăugăm maioneză și amestecăm bine.
4. Așezăm câte o lingură de umplutură, pe fiecare bucățică de carne. Formăm rulourile și le prindem cu scobitori.
5. Așezăm rulourile într-o tigaie încinsă cu ulei. Le prăjim câteva minute, pe toate părțile, până se rumenesc puțin. Pe urmă, le așezăm într-o tavă adâncă.
Adăugăm apă cât să acopere jumătate de nivel și coacem la temperatura de 160 de grade, timp de 30 de minute.
Să le savurați cu drag – Poftă bună!