Acasă Sfaturi Slăbiți ușor, urmărind acești 5 reguli simple

Slăbiți ușor, urmărind acești 5 reguli simple

0
Slăbiți ușor, urmărind acești 5 reguli simple

Ca să scăpați de excesul de grăsime, nu este neapărat să urmați o dietă riguroasă sau să faceți careva exerciții fizice extenuante. Dacă urmați aceste 5 reguli simple, puteți slabi rapid fără să faceți aproape nimic:

1. Beți 2 pahare de apă înainte de fiecare masă.

Această cantitate de lichid băută cu 15 minute înainte de masă va accelera metabolismul, va digera alimentele în mod corespunzător, fără a le transforma în grăsime. Mai întâi de toate, încercați să beți zilnic puțină apă călduță cu lămâie și miere, deoarece este cel mai bun detoxifiant pe care-l puteți oferi corpului vostru.

2. Consumați chefir cu semințe de in la micul dejun, deoarece este capabil să purifice complet intestinele de mucus, reziduurile fecale, paraziți, în timp ce îmbunătățește microflora intestinală. Această metodă permite o normalizare rapidă a greutății corporale și arderea grăsimilor. Ea are un impact pozitiv asupra reglementării metabolismului lipidic.

3. Grepfrutul este un alt instrument extrem de eficient în accelerarea metabolismului. Mâncați o jumătate de fruct înainte de masa principală pentru arderea eficientă a grăsimilor, sau pregătiți un elixir pentru sănătate și frumusețe cu miere și grepfrut.

4. Nu este un secret faptul că produsele alimentare ar trebui să fie mestecate bine. Pentru ca produsele alimentare să nu se transforme în grăsimi, fiecare bucată de mâncare trebuie mestecată de cel puțin 30 de ori.

5. Preparați o băutură cu scorțișoară și miere pentru a elimina în mod eficient grăsimea și a accelera metabolismul. Fierbeți 200 ml de apă. Puneți ½ linguriță de scorțișoară pudră într-un pahar și turnați apă fierbinte. Acoperiți pentru aproximativ o jumătate de oră.

Când apa cu scorțișoară este ușor răcită, adăugați o linguriță de miere.

Beți o jumătate de pahar la culcare, iar cealaltă jumătate acoperiți-o cu o placă mică și lăsați-o în frigider. Dimineața pe stomacul gol, beți cealaltă jumătate de băutură rece.

Nu e nevoie să începeți imediat să vă ghidați după aceste reguli. Pentru început, este suficient să vă faceți unul sau două din aceste obiceiuri și să le practicați zi de zi.

Este mai bine să nu vă opriți după o săptămână. Dacă veți continua cu dieta selectată, atunci kilogramele se vor topi, fără să vă afecteze sănătatea, și veți arăta mai întineriți.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.