Cel mai bun espressor cu capsule
publicitate

Cel mai bun espressor cu capsule este modelul care se „pliază” perfect nevoilor tale însă trebuie sa alegi și un model fiabil, cu un raport calitate/pret bun. Cei care iubesc să-și înceapă dimineața cu o ceașcă de cafea, un latte macchiato ori un cappuccino ar trebui să-și cumpere un espressor. În rândurile de mai jos vei găsi o listă cu câteva aparate de cafea care ar putea fi potrivite pentru tine.

În topul celor mai bune espressoare se află Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me K2123B31. Acest dispozitiv compact poate prepara o cafea cremoasă și aromată. Espressorul are un motor de 1500 w și o presiune de 15 bari. Dispune de o singură duză de cafea și are un rezervor de apă cu o capacitate de 800 ml.

Un alt espressor la fel de bun este Nespresso C40-EU-RE-NE3.

publicitate

Cel mai bun espressor cu capsule în 2022

Alegerea celui mai bun espressor cu capsule poate fi puțin mai dificilă decât te-ai aștepta și asta pentru că, pe piață există o sumedenie de modele cu funcții diverse.

Pe lângă faptul că trebuie să alegi un model care să se potrivească foarte bine nevoilor tale, trebuie să ții cont, totuși, de câteva aspecte importante pe care le vom enumera mai jos.

Cele mai vandute espressoare cu capsule de pe eMag

Pentru a-ți veni în ajutor, am testat câteva modele de espressoare cu capsule și le-am ales pe cele mai bune, fiecare cu avantajele și dezavantajele lui.

Espressor cu capsule Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP 123B31

Dolce Gusto Mini Me KP123BDacă vrei să bei o cafea bună, în fiecare dimineața, alege espressorul cu capsule Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me KP 123B31. Acest aparat poate prepara mai multe tipuri de băuturi. Are o putere de 1500W și o presiune de 15 bari și prepară băuturi spumoase cu gust aromat.

Citeste parerile clientilor despre Dolce Gusto Mini Me

Espressorul are multe caracteristici interesante precum: oprire automată după 5 minute și funcție de programare întârziată. De asemenea, poate prepara inclusiv băuturi reci.

Cu ajutorul acestui espressor poți pregăti doar o singură cafea, deoarece are duză unică. De asemenea, rezervorul de apă are o capacitate de doar 800 ml. Are dimensiuni de 16 x 24 x 31 cm și ocupă puțin spațiu pe blatul din bucătărie. De asemenea, are o greutate de doar 2.42 kg.

Avantaje:

 • Espressorul paote prepara diferite băuturi pe bază de cafea, calde sau reci;
 • Are un motor cu o putere de 1500 W;
 • Se oprește automat după 5 minute de inactivitate;
 • Are un design compact și își găsește rapid locul în orice bucătărie.

Dezavantaje:

 • Are o singură duză, deci nu poate prepara două cafele simultan.

Espressor cu capsule Nespresso C40-EU-RE-NE3

Nespresso Inissia RosuDacă nu poți să-ți începi ziua fără o ceașcă de cafea, atunci ar fi bine să-ți cumperi espressorul cu capsule Nespresso C40-EU-RE-NE3.

Cu ajutorul lui poți obține o băutură gustoasă pe care să o servești în fiecare dimineață. Are o presiune de 19 bari și prepară o cafea gustoasă printr-o simplă apăsare de buton.

Parerile clientilor despre Nespresso C40

Espressorul are un rezervor de 700 ml și poate prepara espresso sau lungo. Poți alege între o cafea scurtă de 40 ml și una lungo de 110 ml. De asemenea, poți seta singur cantitatea de apă. În doar 25 de secunde, aparatul prepară o cafea delicioasă.

Nespresso C40-EU-RE-NE3 are o tăviță pliabilă în care se scurg picăturile de cafea. Espressorul dispune de un sistem de economisire a energiei electrice și se oprește automat după 9 minute de inactivitate. Are un design compact și se potrivește chiar și într-o bucătărie mică.

Avantaje:

 • În doar câteva secunde poți prepara o cafea delicioasă, deoarece espressorul are o presiune de 19 bari.
 • Poți seta dimensiunea băuturii preparate, în funcție de propriile preferințe.
 • Rezervorul de apă are o capacitate de 700 ml
 • Se oprește automat după 9 minute de inactivitate.

Dezavantaje:

 • Poți prepara doar două tipuri de cafea, espresso scurt sau lung.

Espressor cu capsule Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Bosch Tassimo Vivy II TAS1403Acest aparat poate fi folosit pentru prepararea de cafea, latte macchiato, ciocolată caldă, caffe crema și lapte cald, deoarece are 8 programe. Este alimentat cu capsule și are funcție de spumare a laptelui.

Verifica pretul + parerile clientilor despre Bosch Tassimo

Motorul are o putere de 1300 W și o pompă cu presiune de 3.3 bari, deci prepară rapid băutura dorită. Rezervorul de apă al espressorului are o capacitate de 700 ml. De asemenea, espressorul dispune de un termostat, de sistem de decalcifiere și funcție de curățare automată.

Espressorul are dimensiuni de 25.1 x 16.9 x 31 cm, o greutate de 2.2 kg și se potrivește în orice bucătărie. Cablul de alimentare are o lungime de 90 cm, deci aparatul trebuie așezat cât mai aproape de priză.

Avantaje:

 • Poate prepara diferite băuturi calde, cu lapte sau fără;
 • Are o putere de 1300W;
 • Are diferite funcții, inclusiv decalcifiere, termostat și curățare automată;
 • Are un design elegant și ocupă puțin spațiu.

Dezavantaje:

 • Cablul de alimentare are o lungime de doar 90 cm.

Espressor cu capsule Bosch Tassimo Suny TAS3207

Bosch Tassimo SunyAcest espressor folosește tehnologia Intellibrew și funcționează cu capsule tip T-Disc cu inscriptionate cu un cod de bare. Citind acest cod de bare, aparatul știe ce rețetă să pregătească. Are o putere de 1300 și poate prepara zilnic o mulțime de băuturi gustoase.

Pareri aici despre espressorul Bosch Tassimo Suny

Bosch Tassimo Suny TAS3207 are o presiune de 3.3 bari și folosește două sisteme inteligente: un sistem anti-calcar și unul Smart Start. Înainte de a prepara o anumită băutură, aparatul va porni un program de auto-curățare. După finalizarea ciclului de preparare a cafelei, aparatul intră în stand-by deoarece dispune de funcția Auto.Off.

Cu ajutorul acestui espressor poți prepara diferite băuturi, inclusiv cafea, cappuccino, ciocolată caldă, espresso, latte macchiato, caffe crema și altele. Rezervorul de apă are o capacitate de 800 ml, deci trebuie umplut destul de des. Având dimensiuni de 25.1 x 16.7 x 30.5 cm, espressorul își găsește rapid locul în bucătărie.

Avantaje:

 • Folosește o tehnologie inteligentă și citește codul de bare de pe capsule pentru a prepara băutura dorită de utilizator, conform instrucțiunilor;
 • Permite folosirea ceștilor de diferite dimensiuni;
 • Are un rezervor de apă detașabil, cu o capacitate de 700 ml;
 • Are un preț destul de bun.

Dezavantaje:

 • Are o presiune de doar 3.3 bari.

Ghidul cumpărătorului – cum să alegi cel mai bun espressor cu capsule?

Dacă te numeri printre cei care iubesc să bea cafea, probabil știi cât este de important să savurezi un espresso sau o altă specialitate de cafea, realizată cu profesionalism. O cafea bună este cea care are o aromă puternică, un gust plăcut și o temperatură optimă.

Tot mai mulți băutori de cafea încep să folosească espressoare cu capsule, pentru a reduce cât mai mult timpul de preparare. Tot ce trebuie să facă cei care utilizează un astfel de aparat este să se asigure că nu rămân niciodată fără capsule.

Dacă vrei să fii sigur că faci cea mai bună alegere, ține cont de următoarele aspecte:

Presiunea

Pompa de presiune este foarte importantă, mai ales când vine vorba de un espressor cu capsule. Cei care vor să-și cumpere un astfel de aparat știu deja că acesta poate prepara mai multe specialități de cafea, nu doar espresso.

Espressor cu capsuleDe aceea, este necesar ca espressorul să aibă o presiune de 9 bari și să încălzească apa la o temperatură de 88 grade C. Deoarece în interiorul capsulelor nu se găsesc boabe macinate, băutura obținută nu are caracteristicile unei cafele clasice. Totuși ar fi bine să te asiguri că espressorul pe care îl cumperi are o presiune între 3 și 15 bari.

Funcțiile espressorului

Un espressor cu capsule calitativ dispune de mai multe funcții și îi permite utilizatorului să-ți seteze singur cantitatea de cafea dorită. În plus, se oprește automat atunci când își încheie sarcina.

Când alegi un espressor cu capsule, ar fi bine să te asiguri că acesta are funcție de economisire a energiei electrice.

Dacă vrei să folosești espressorul o perioadă lungă, ar fi bine să îl cureți ori de câte ori este necesar.

Capacitatea rezervorului de apă

Dacă locuiești alături de mai multe persoane, ar trebui să optezi pentru un espressor cu un rezervor de apă mai generos. Espressoarele cu capsule au, în general, rezervoare de apă cu o capacitate cuprinsă între 500 ml și 1.5 litri.

publicitate