publicitate
  • Nivel de dificultate: Începători
  • Timp de pregătire: 60 minute

Ingrediente necesare:

  • 440 g făină
  • 220 g margarină
  • 190 g zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2 plicuri budincă cu gust de vanilie (care nu necesită fierbere)
  • 4 gălbenușuri
  • 4-5 linguri de lapte
  • zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare:

Amestecăm bine toate ingredientele; budinca se adaugă ca atare, nu fierbem. Punem lapte cât este necesar (eu am pus 2-3 linguri).

publicitate

Tăiem aluatul în bucăți mai mici, modelăm cornulețele și le punem pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coacem 15 minute la 180 grade Celsius.

După ce s-au răcit, le dăm prin zahăr pudră.

Să le savurați cu drag! Poftă bună!

publicitate