Ingrediente:
- 1 kg ardei iuți
- 1 kg ceapă albă
- 500 ml oțet
- 500 ml apă
- 2 linguri sare
- 4 linguri zahăr
- ienibahar
- semințe de coriandru
- boabe de piper
Mod de preparare:
1. Pentru început, spălăm ardeii și le îndepărtăm codițele.
2. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm ceapa.
3. Cu ajutorul unui blender, mărunțim ardeii.
4. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și amestecăm bine.
5. Apă, oțetul, sarea, zahărul și condimentele se pun pe foc. Fierbem, pe foc mic, 1-2 minute.
6. Repartizăm compoziția de ardei, în borcane.
7. Turnăm marinada în borcane, pe urmă le închidem ermetic.
Să îi savurați cu poftă! Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă