Ruladă tip drob din carne tocată și legume – Un aperitiv simplu și gustos – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
- 1 kg carne tocată
- 230 g porumb
- 200 g morcovi
- 150 g mazăre
- 200 g ceapă
- 100 g pesmeți
- 1 ou
- sare
- piper negru
- maghiran
- ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, curățăm ceapa și morcovul. Le tăiem cubulețe și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.
2. Într-un bol separat, amestecăm carnea tocată cu legumele pregătite anterior. Adăugăm un ou, amestecăm, pe urmă condimentăm bine.
3. Turnăm compoziția obținută pe o folie de aluminiu. Formăm o ruladă și o așezăm într-o tavă de copt. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 60 de minute.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
Încearcă și… Ruladă cu carne simplă și delicioasă
Rețetă ușoară și pe placul tuturor – Se face rapid și se poate servi chiar și rece!
Ingrediente:
- lipie / turtă
- 200 g carne
- 150 g cașcaval
- 1-2 roșii
- 1-2 ardei grași
- 50 g verdeață
- maioneză / smântână
- condimente
Mod de preparare:
1. Pentru început, tapetăm lipia cu 1-2 linguri de maioneză sau smântână. Am încert ambele varinate iar rualda a ieșit la fel de delicioasă.
2. Adăugăm uniform un strat de cașcaval dat prin răzătoare.
3. Carnea o tăiem bucățele mici și o adăugăm peste stratul de cașcaval. Carnea o alegeți după preferințele dumneavoastră.
4. Roșiile le tăiem cubulețe, Ardeii îi curățăm de semințe și îi tăiem felii. Se amestecă cu roșiile pregătite anterior și se adăuga peste stratul de carne.
5. Adăugăm verdeață iar la final condimentăm după bunul plac.
6. Tapetăm cu 1-2 linguri de maioneză, formăm rulada și o așezăm într-o tavă tapetată cu unt. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
7. Se poate servi caldă sau rece alături de cei dragi.
Să aveți poftă!