pulpa de porc la cuptor
publicitate

Astazi iti recomand sa prepari pentru familia ta o mancare delicioasa. Pulpa de porc cu usturoi la cuptor este extrem de gustoasa. Prepar-o acum si surprinde-ti intreaga familia. Reteta nu este deloc dificila. Mai multe detalii, in randurile de mai jos.

Ingrediente necesare:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 linguri mustar iute, 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • Sare si piper negru macinat (dupa gust)
  • 4 catei de usturoi, 2 cepe rosii

Mod de preparare:

publicitate

Taiem pulpa de porc in felii, dar nu de tot. O punem intr-un vas de copt. Curatam cateii de usturoi si-l tocam marunt.

Punem usturoiul tocat printre feliile de carne.

pulpa de porc usturoiPunem carnea la frigider. O lasam acolo peste noapte sau pentru cateva ore. Eu am pregatit-o de seara si am lasat-o la frigider pana a doua zi.

Curatam cepele si le taiem in felii. Punem feliile de ceapa rosie pe marginea bucatii de carne.

pulpa de porc ceapaPregatim marinada. Amestecam bine mustarul, mierea de albine, sarea, piperul si uleiul. Turnam marinada peste carne. Acoperim carnea cu o folie de aluminiu.

Bagam tava cu carne in cuptorul preincalzit la 180 grade. Lasam carnea in cuptor timp de aproximativ o ora si jumatate.

Scoatem apoi folia si continuam sa cocacem carnea pana cand devine crocanta. Putem servi pulpa de porc la cuptor cu salata de legume sau cartofi prajiti. Combinatia este delicioasa. Pofta buna alaturi de cei dragi si spor la gatit!

pulpa de porc salataDaca ti-a placut reteta noastra, impartasete-o si cu prietenii ai. Le va fi de ajutor cand vor dori sa gateasca un preparat delicios.

publicitate