publicitate

Iată cum poți transforma un pui banal într-o masă extraordinară – Delicatesă cum poate nu ai încercat – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 1 pui
  • 100 g pâine
  • 100 g cașcaval
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 200 g carne de porc
  • 100 g unt
  • verdeață
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

publicitate

1. Cu ajutorul unui cuțit, facem o tăietură pe coloana vertebrală și o taietură pe coaste, astfel încât să ajungem la locul de unire a pulpei cu osul. Separăm femurul de el.

2. Cu ajutorul mâinilor, scoatem articulația. Separăm pulpele superioare de coloană și scoatem oasele de lângă aripi.

3. Condimentăm carnea cu sare și piper, pe urmă o lăsăm 60 de minute.

4. Pentru umplutură, tăiem mărunt ceapa. Carnea de porc o dăm prin mașina de tocat. Pâinea o rupem bucățele mici iar untul și cascavalul le dăm prin răzătoarea mică. Verdeața o tocăm mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele menționate mai sus. Adăugăm oul bătut și condimentăm cu sare și piper.

5. Umplem puiul cu umplutura pregătită, pe urmă îl coasem.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 60 de minute.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Rețeta preferată cu piept de pui – O mâncare dietetică, cu adevărat spectaculoasă

Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 9 albușuri
  • 3 gălbenușuri
  • 1 piept de pui
  • 400 g brânză
  • 1/4 pahar chefir
  • verdeață
  • usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, punm o oală cu apă la fiert. Adăugăm pieptul de pui, condimentăm cu sare și piper și fierbem la foc mic 30 de minute. După ce s-a răcit, tăiem carnea cubulețe.

2. Într-un bol separat, batem 3 gălbenușuri și 1 albuș. Turnăm compoziția într-o tigaie încinsă, fărăr ulei, și coacem o clătită. Procedăn la fel cu restul de ouă. În final trebuie sa obținem 3 clătite.

3. Într-un bol separat, adăugăm brânza. Condimentăm cu sare și piper și adăugăm usturoiul și verdeața tocată mărunt.

4. Tapetăm o clătităn cu o treime din crema obținută.

5. Pe deasupra, adăugăm jumătate din cantitatea de piept de pui. Procedăm la fel cu restul ingredientelor.

6. Dăm preparatul la frigider pentru 1-2 ore.

Să aveți poftă!

publicitate