Ingrediente:
- 200 g biscuiți
- 10 g gelatină
- 50 g unt
- 400 ml smântână
- 3 linguri pudră de cacao
- 150 ml lapte
- 4 linguri zahăr
- 2 banane
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim bicuiții.
2. Adăugăm untul topit și amestecăm foarte bine.
3. Turnăm biscuiții într-o formă de copt, pe care o punem la frigider pentru 15 minute.
4. Punem gelatina la hidratat. Adăugăm 2 linguri de zahăr, 2 linguri pudră de cacao, smântâna și amestecăm foarte bine.
5. Tăiem bananele bucățele și le așezăm peste blatul de bisuiți. Pe deasupra, adăugăm crema pregătită anterior. Punem tortul la frigider pentru câteva ore.
Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă