Ingrediente:
- 800 g carne tocata de miel
- 800 g branza de burduf sau
- branza de oaie
- 800 g cartofi
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 1 cana de vin sec
- cimbru, piper, sare
- 50 g unt
- ulei
Preparare:
- Curatam cartofii, ii spalam, ii fierbem si ii facem piure. Lasam sa se raceasca.
- Intre timp curatam spalam si taiem marunt ceapa si morcovii. Punem la calit ceapa si morcovii pana se inmoaie.
- Adaugam carnea tocata de miel, amestecam si lasam pana ce carnea isi schimba culoarea. In acest moment turnam vinul si lasam pana se evapora. Condimentam dupa gust, cu cimbru, sare si piper.
- Amestecam bine pireul cu branza, pe care am ras-o anterior.
- Ungem o tava cu unt si asezam compozitia de carne
- si deasupra intindem piureul amestecat cu branza.
- Dam la cuptorul bine incins pana se rumeneste bine.
Pofta buna!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă