publicitate

Aveți nevoie de:

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei dulce
  • 3 linguri pastă de roşii
  • 4-5 roşii
  • 1 linguriţă sare (după gust)
  • 1 lingură piper roşu dulce măcinat
  • verdeaţă după gust şi dorinţă

Cum se prepară această rețetă?

  1. Turnăm ulei într-o tigaie.
  2. Mărunţim ceapa şi o prăjim.
  3. Tăiem rondele morcovul, apoi pai.
  4. Prăjim morcovul.
  5. Tăiem carnea bucățele medii și o prăjim.
  6. Dăm prin răzătoare roşiile.
  7. Amestecăm carnea, adăugăm ceapa şi morcovul prăjit.
  8. Adăugăm sare, piper, frunze de dafin, roșiile și amestecăm bine.
  9. Turnăm 700 ml de apă.
  10. Acoperim cu un capac.
  11. Ardeiul la dorinţă, îl mărunţim.
  12. Gătim o oră şi 15 minute.
  13. Adăugăm usturoiul mărunţit, ardeiul, o lingură de făină, o lingură de paprika și gătim încă 15 minute.
  14. Gulaşul este gata.

Să aveți poftă!

publicitate