
publicitate
Aveți nevoie de:
- 800 g carne de porc
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1/2 ardei dulce
- 3 linguri pastă de roşii
- 4-5 roşii
- 1 linguriţă sare (după gust)
- 1 lingură piper roşu dulce măcinat
- verdeaţă după gust şi dorinţă
Cum se prepară această rețetă?
- Turnăm ulei într-o tigaie.
- Mărunţim ceapa şi o prăjim.
- Tăiem rondele morcovul, apoi pai.
- Prăjim morcovul.
- Tăiem carnea bucățele medii și o prăjim.
- Dăm prin răzătoare roşiile.
- Amestecăm carnea, adăugăm ceapa şi morcovul prăjit.
- Adăugăm sare, piper, frunze de dafin, roșiile și amestecăm bine.
- Turnăm 700 ml de apă.
- Acoperim cu un capac.
- Ardeiul la dorinţă, îl mărunţim.
- Gătim o oră şi 15 minute.
- Adăugăm usturoiul mărunţit, ardeiul, o lingură de făină, o lingură de paprika și gătim încă 15 minute.
- Gulaşul este gata.
Să aveți poftă!
publicitate
publicitate