Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 kg carne de porc
- 1 linguriţă piper negru măcinat
- 1/2 linguriţă nucşoară
- 1/3 linguriţă ghimbir praf
- 1/3 linguriţă coriandru
- 1/3 linguriţă maghiran
- 1/4 linguriţă piper iute măcinat
- 2 linguriţe sare (după gust)
- 2 linguriţe muştar
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de pregătire:
- Spălăm şi uscăm bine carne.
- Pregătim marinada pentru carne.
- Amestecăm toate condimentele cu muştar şi 2 linguri de ulei.
- Tapetăm carnea cu marinda pregătită.
- Punem carnea într-un bol, acoperim cu o folie alimentară şi o lăsăm la frigider pentru 3 ore.
- Într-o tigaie cu ulei încins, prăjim carnea.
- Prăjim carnea pe ambele părţi, aproximativ 4-5 minute pe o singură parte.
- Adăugăm o linguriţă de unt pentru gust.
- Punem carnea prăjită pe o foaie de staniol şi o împăturim.
- Coacem la temperatura de 200 grade primele 10 minute, apoi la 180 grade pentru 2 ore.
Să o savurați cu plăcere
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă