Acasă Rețete Delicioase Rețetă de Friptura de Porc la Cuptor – Variantă Îmbunătățită cu Ghimbir, Coriandru, Nucșoară și Marghiran

Rețetă de Friptura de Porc la Cuptor – Variantă Îmbunătățită cu Ghimbir, Coriandru, Nucșoară și Marghiran

0
Rețetă de Friptura de Porc la Cuptor – Variantă Îmbunătățită cu Ghimbir, Coriandru, Nucșoară și Marghiran

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 kg carne de porc
  • 1 linguriţă piper negru măcinat
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 1/3 linguriţă ghimbir praf
  • 1/3 linguriţă coriandru
  • 1/3 linguriţă maghiran
  • 1/4 linguriţă piper iute măcinat
  • 2 linguriţe sare (după gust)
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

Mod de pregătire:

  1. Spălăm şi uscăm bine carne.
  2. Pregătim marinada pentru carne.
  3. Amestecăm toate condimentele cu muştar şi 2 linguri de ulei.
  4. Tapetăm carnea cu marinda pregătită.
  5. Punem carnea într-un bol, acoperim cu o folie alimentară şi o lăsăm la frigider pentru 3 ore.
  6. Într-o tigaie cu ulei încins, prăjim carnea.
  7. Prăjim carnea pe ambele părţi, aproximativ 4-5 minute pe o singură parte.
  8. Adăugăm o linguriţă de unt pentru gust.
  9. Punem carnea prăjită pe o foaie de staniol şi o împăturim.
  10. Coacem la temperatura de 200 grade primele 10 minute, apoi la 180 grade pentru 2 ore.

Să o savurați cu plăcere