publicitate

Tusea poate deveni un cosmar, mai ales daca dureaza cateva saptamani. Prin urmare, poate parea ciudat ca exista ceva care sa elimine tusea in doar cateva ore, dar, chiar exista. Este un sirop de tuse, preparat din bere.

In sezonul rece, virusii si bacteriile, ne invadeaza viata. Si, indiferent de ceea ce facem, nu reusim sa-i ocolim. Deseori, cea mai neplacuta problema este tusea. Cand pastilele si alte medicamente pentru tuse nu ne ajuta, trebuie sa cautam un remediu eficient.

Siropul de bere contine ingrediente care ne va pune repede pe picioare. Avem nevoie doar de doua ingrediente pentru a prepara acest remediu natural. Cel mai bun lucru, este ca efectul se resimte imediat.

publicitate

Ingrediente necesare:

  • 150 gr zahar
  • 500 ml bere

Mod de preparare:

Mai intai, punem zaharul intr-o cratita, si-l topim la foc mic pana cand se transforma in caramel. Luam apoi cratita de pe foc si turnam berea in ea.

Punem din nou siropul pe aragaz si amestecam bine pentru a se combina ingredientele. Gatim siropul aproximativ 15-20 de minute, apoi il transferam intr-un recipient din sticla cu capac.

Mod de utilizare:

Adultii pot consuma cate o lingura de sirop de bere in fiecare zi. Copiii au nevoie doar de o lingurita de sirop pe zi pentru a se simti mai bine. Siropul actioneaza rapid, ceea ce inseamna ca efectele se vor vedea imediat.

Daca ti-a placut aceasta reteta pentru sirop de bere, iti recomand sa o impartasesti si cu prietenii tai. Poate vor dori si ei sa o incerce.

publicitate