
publicitate
Ingrediente:
- 250 g făină
- 1 pachețel praf de copt
- 100 ml ulei
- 50 g cacao
- 150 g zahăr
- sare
- 4 ouă
- coajă de lămâie
- 1 fiolă esență de rom
Mod de preparare:
- Într-un bol, batem albușurile spumă. Adăugăm sarea, zahărul și amestecăm bine. Într-un bol separat batem gălbenușurile. Adăugăm uleiul, coaja de lămâie și esența de rom. Amestecăm bine pe urmă adăugăm spuma de albușuri. Mixăm până la omogenizare.
- Adăugăm făina, praful de copt. Amestecăm bine. În jumătate din cantitatea de aluat, adăugăm pudra de cacao.
- Într-o tavă de chec acoperită cu hârtie de copt, turnăm cele 2 nuanțe de aluat, alternat. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!
publicitate