Ingrediente pentru foaia albă:
- 300 ml apă minerală
- 4 linguri zahăr
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 1 praf de copt
- 200 ml ulei
- făină
- 500 g rahat turcesc pentru umplutură
Ingrediente pentru foaia de cacao:
- 300 ml apă minerală
- 4 linguri zahăr
- esență de rom
- 1 praf de copt
- 200 ml ulei
- făină
- 2 linguri pudră de cacao
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm toate ingredientele lichid. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de lamaie si mai apoi faina.
2. Procedăm la fel și pentru blatul de cacao.
3. Întindem aluatul într-o foaie subție. Foaia de aluat de cacao trebuie sa fie puțin mai mică.
4. Suprapunem cele două foi și formăm triunghiuri. Așezăm câte o bucățică de rahat turcesc și formăm cornulețele.
5. Așezăm cornulețele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 45 de minute.
Poftă bună!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă