Ingrediente pentru aluat:
- 200 g făină
- 150 g brânză de vaci
- 5 linguri ulei
- 5 linguri lapte
- 1-2 lingurițe praf de copt
Ingrediente pentru umplutură:
- 300 ml smântână
- 150 g brânză dulce
- 125 g zahăr
- 3 ouă
- 20 g făină
- 200 g vișine
Mod de preparare:
1. Într-un bol, cernem făina. Adăugăm praful de copt, brânza de vaci, uleiul, laptele și amestecăm bine.
2. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
3. Într-un bol, batem ouăle cu zahăr. Adăugăm brânza de vaci, smântâna, făina și amestecăm bine.
4. Turnăm compoziția peste aluat. Pe deasupra, așezăm vișinele și coacem tarta la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.