Acasă Desert Prăjitură cu Brânză de Vaci, Stafide și Vanilie – Se va termina înainte să se răceasca!

Prăjitură cu Brânză de Vaci, Stafide și Vanilie – Se va termina înainte să se răceasca!

0
Prăjitură cu Brânză de Vaci, Stafide și Vanilie – Se va termina înainte să se răceasca!

Ingrediente pentru aluat:

  • 3 pahare de făină
  • 250 g de margarină
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingură (fără vârf) de zahăr

Umplutură din brânză de vaci:

  • 500 g de brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 1 lingură (fără vârf) de zahăr
  • 100 g de stafide
  • 1 linguriță de vanilie sirop

Metoda de preparare:

1. Pe o suprafață mare se cerne 3 pahare de făină, se adaugă 250 de grame de margarină (unt), tăiată în bucăți mici.

2. Adăugați 1 lingură (fără vârf) de zahăr, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, se amestecă.

3. Puneți aluatul rezultat în frigider.

4. Pregătiți umplutura. Pentru a face acest lucru într-un bol adânc, amestecați 500 de grame de brânză de vaci, 3 ouă, 1 lingură (fără vârf) de zahăr, 1 linguriță de vanilie sirop, se amestecă bine cu un mixer, se adaugă 100 de grame de stafide.

5. Scoateți aluatul din frigider, puneți 2/3 din aluat pe o formă de copt, răspândiți-l pe întreaga suprafață, formând margini mici.

6. Puneți umplutura de brânză uniform pe toată suprafața aluatului.

7. Încălziți cuptorul la 180 de grade, coaceți tortul timp de 40 de minute.