Ingrediente:
- 500 g dovlecei
- 200 g făină
- 2-3 ouă
- 100 ml smâtână
- 100 g cașcaval
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță sare
- 1/3 linguriță piper negru
- 50 g verdeață
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm dovleceii prin răzătoarea mare.
2. Într-un bol, turnăm smântâna. Adăugăm bicarbonatul de sodiu stins în oțet, ouăle, sarea, piperul, verdeața, cașcavalul dat prin răzătoare și făina. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
3. Turnăm aluatul într-o tavă de copt tapetată cu ulei. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Poftă bună!